Babysalmesang i Holtug og Magleby 

opstart 27. september kl. 9.30

i Magleby Kirke
 
Kom og vær med til babysalmesang! Brug en time i kirken med dit lille barn og oplev nærvær og musikalsk fælleskab.
 
I løbet af efteråret vil vi byde babyer og forældre velkommen til babysalmesang i Magleby. Vi starter hold op i d. 27. September kl. 9.30 i Magleby Kirke og håber at se jer. Målgruppen er for babyer 2-14 mdr.
 
Babysalmesang ledes af Holtug-Maglebys kirkesanger, Lea Quortrup, som roligt vil guide børn og deres voksne igennem salmer og sange. Der veksles imellem sang og leg og der kræves ingen forhåndkendskab. Efter en times tid med musikalsk leg, babyrytmik og sang vil der være mulighed for at blive og få en kop kaffe/the.
 
Er du interesseret i at tilmelde dig og dit barn, så skriv en e-mail til lea@quortrup.dk.

 

Liturgisk frokost

 

Kirkens gudstjeneste (liturgi )er en levende og foranderlig størrelse, som bedst lever og udvikler sig i fællesskab.

 

Menighedsrådet ved Magleby-Holtug kirker inviterer derfor til en liturgisk frokost den den 24/9 kl. 12.30 i konfirmandstuen, efter højmessen kl. 11.00 i Magleby Kirke.

 

Omdrejningspunktet vil være en samtale om gudstjenesten som vi kender den, og som vi godt kunne tænke os, den var. Formålet er at aktivere og videreføre en interesse for gudstjenesten, hvad angår dens form og indhold så som gudstjenestens sprog, musik & salmer, læsninger, bønner osv.

 

Tilmelding til sognepræst Lone Balle Olesen

senest d.20/9

Mail: Lobo@km.dk,

tel. 23378704

 

Kære besøgende på kirkegården      

Menighedsrådet beklager meget, at vi ikke kan følge med ukrudtet denne sensommer.

Først tørke og så den meget regn har skabt ekstraordinær høj vækst, som har udfordret en almindelig pasning af kirkegården.

 

Vi gør, sammen med vores ansatte, alt hvad vi kan for at kirkegården, og særligt gravstederne, kommer til at stå plejet, og vi beklager, at det for tiden ikke er muligt at leve op til den sædvanlige standard.

 

Vi håber på forståelse herfor fra kirkegårdens besøgende og beder om, at al henvendelse og alle evt. klager ikke rettes til graveren, men til enten formand for menighedsrådet Vibeke Morthorst eller sognepræst og daglig leder Lone Balle Olesen.

 

Med venlig hilsen

Menighedsrådet ved Magleby Stevns- Holtug kirker.

 

Vibeke Morthorst. Mail: VUM@deko.dk

Lone Balle Olesen. Mail: Lobo@km.dk

 

   Nyt i Magleby og Holtug sogne

   Kalender

  Magleby, Stevns-Holtug Kirke
  ·   Kirkevænget 2
      23 37 87 04
      Lobo@km.dk